Igår började vi flytten

Jag är flyttgeneral när Yrkeshögskolan i Enköping flyttar till nya lokaler på Källgatan 6. Igår inleddes flytten på riktigt. Servicepoolens personal sköter sitt arbete med den äran och överallt var det snabba fötter och flinka händer.

IT-avdelningen har fått igång en Internetanslutning och igår kunde jag inviga datatrafiken! Tack Daniel Schenström och andra! I dagarna ska trådbundna dataanslutningar kompletteras med trådlösa nät och då får jag tillfälle att tacka massa fler personer på IT-avdelningen!

Gammal Token Ring-utrustning i ett datarum
Gammal Token Ring-utrustning i ett datarum

Alla larm och skalskydd är på plats. För detta arbete kan vi tacka Swesafe (Conny Pettersson och William Sandström) och Michael Mårtensson, säkerhetschef på kommunen.

Samtidigt pågår fortfarande ombyggnadsarbeten. Bland annat är det mycket av belysningsarmaturer som inte är på plats. Fel dimensioner på plattorna till undertak var beställda och har nu ombeställts, så arbete återstår att göra i nästan varenda rum. Detta krånglar givetvis till det för vår flytt:- vi kan inte möblera färdigt något rum förräns undertaken är klara. Anledningen till det är att de som sätter upp takskivorna måste kunna komma åt med sina ställningar överallt.

Med tanke på den korta tid som stått till vårt förfogande är alla som varit inblandande i ombyggnaden väldigt nöjda, men det finns en del brister som måste ordnas. Vi kommer givetvis att upptäcka flera när vi ”bott in oss” lite.

Nu har vi bara fyra dagar till på oss innan vår verksamhet måste vara i full gång i nya lokalerna som alltså är Försäkringskassans fd lokaler. Vi flyttar alltså in i centrum och får därmed nära till alla butiker och goda restauranger, nära till övriga skolor och kommun och inte minst nära till parkerna.

Yrkeshögskolan i Enköping är alltså i full verksamhet på Källgatan 6 i Enköping från 2011-02-28.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet